Menu Premium

Gerucht: The Mandalorian game is bij Microsoft 1st party in ontwikkeling

JeffreyHage 30/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van The Mandalorian opgelet. Wij hebben hier een gerucht voor je, eentje waar je waarschijnlijk heel lekker op gaat. Het gonst namelijk rond op het internet dat een first party Microsoft ontwikkelaar bezig is om een game rond de bounty hunter te maken. Deze game komt nog eens bij de Indiana Jones game die Microsoft naar verluid ook aan het ontwikkelen is. Dat er een game van Mando gaat komen, is niet zo gek om te geloven. De Disney+ serie is – nog steeds – ongekend populair.

Meer dan alleen Mando

Deze vermeende videogame van The Madalorian gaat een breder perspectief bieden op het hele bounty hunten in het Star Wars universum. Er is overigens al eerder over een game van deze spin off gesproken. Toentertijd kwam insider Jason Schreier met het nieuws aanzetten. Schreier staat erom bekend om als eerste scoops te hebben over nieuwe games en hij stelde met zelfvertrouwen dat game al een poos in ontwikkeling is. Als dit gerucht waar blijkt te zijn krijgen we wellicht nog een goed verkopende Star Wars game in 2021. The Mandalorian komt dan in navolging Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze voorganger is belangrijk om te noemen, aangezien het succes van deze game het startschot kan zijn van The Mandalorian de game. Daarnaast is er ook al groen licht gegeven aan Ubisoft om een open wereld game te maken is samenwerking met Disney.

The Mandalorian game en EA

EA had een exclusieve deal met Disney om voor hen de Star Wars games te maken. Maar dat was. Nadat eerder Ubisoft al groen licht kreeg voor een Star Wars titel, kunnen andere partijen met een goed idee en een bewezen trackrecord aan de slag met de licebtue. Dit maakt dus ook de weg vrij voor deze Microsoft game, die je uiteraard ook op de Game Pass mag verwachten als ie er komt. Dit gerucht is overigens afkomstig van Xbox insider Shpeshal Ed die naar eigen zeggen persoonlijk gehoord heeft over deze game en weet dat ie in ontwikkeling is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch