Menu Premium

Gerucht over nieuwe InFamous game tijdens de PlayStation Showcase

Mitchel Hoes 07/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande donderdag 9 september om 10 uur ’s avonds organiseert Sony de langverwachte PlayStation Showcase-evenement. Daar gaan we zoals verwacht nieuwe aankondigingen krijgen van PS5-games en misschien ook nog voor de PS4. Natuurlijk zijn er, zoals bij elk evenement, geruchten over wat Sony precies gaat aankondigen tijdens het event. Veel bekende leakers suggereren bijvoorbeeld dat de nieuwe God of War- game een van de titels zal zijn die worden getoond. Ook gaat er een gerucht de ronde dat er tijdens de PlayStation Showcase een nieuwe InFamous-titel wordt aangekondigd. Wat een enorme verrassing zou zijn.

Juiste moment voor een nieuwe InFamous game

Het is alweer een tijdje terug dat er een InFamous game uitkwam. InFamous: First Light was de laatste titel van de serie die op 26 augustus 2014 verscheen. Eigenlijk was dat een DLC van InFamous: Second Son die ook werd uitgegeven als een stand-alone game. Al met al is het nu dus best een goed moment om een nieuw deel uit te brengen op de PS5.  Het nieuws kwam naar buiten via Twitter omdat er een screenshot was verschenen met daarop de domeininformatie van de website van InFamous. De datum van bijwerking was 28 augustus 2021.

Mogelijk het nieuwe succes van Sucker Punch Studios

Natuurlijk heeft Sucker Punch het druk gehad met Ghost of Tsushima. Dus volle bak tijd om aan een nieuwe game te werken lijkt lastig. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat een ander team aan de nieuwe InFamous- game heeft gewerkt. Natuurlijk kan Sony het ook overgedragen hebben aan een van haar andere studio’s. Dat deden ze destijds ook met de Sly Cooper-serie van Sucker Punch. Hoe dan ook, hopelijk hoeven we niet lang te wachten. En jij kan er bij zijn. PlayStation Showcase wordt op donderdag 9 september om 21:45 uur op www.twitch.tv/Gamekings live gestreamd. Wat hoop jij te zien tijdens de Playstation Showcase? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch