Menu Premium

Gerucht: Microsoft bouwt de verkoop van Xbox 360 Elite af

Boris van de Ven 07/03/2009 0 Tweet Het Like/Deel Het
door: Jan Laros

Fudzilla zegt van betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat Microsoft overweegt om de Xbox 360 Elite uit het productportfolio te halen. Op dit moment zijn er drie versies van de populaire console verkrijgbaar. De Arcade (zonder harde schijf, maar met 256MB ingebouwd geheugen), de Pro met een 60GB harddisk en de Elite met een 120GB vaste plaat.

Het topmodel is bovendien voorzien van een zwarte laklaag en er wordt standaard een HDMI-kabel meegeleverd.De reden tot het stopzetten van de verkoop van Xbox 360 Elite machines zou de wens van retailers zijn. Deze vinden de keus uit twee modellen voldoende. Bovendien gaat Microsoft binnenkort grotere harde schijven los verkopen, zodat de Arcade- en Pro-bezitters ook voldoende schijfruimte kunnen aanschaffen.

De voorraden worden langzaam afgebouwd de komende tijd en wanneer Microsoft besluit de verkoop van Elites definitief te staken, kunnen de overgebleven modellen in een limited edition pakket worden verkocht. Zoals nu bijvoorbeeld gaat gebeuren met de rode Xbox 360 Elite die in de Resident Evil 5-bundel wordt meegeleverd. De limited edition Xboxen zouden dan voorzien worden van een kleurtje of een bepaald thema en zouden zelfs boven de huidige Elite adviesprijs kunnen worden verkocht.

Your browser may not support display of this image. Link = http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12430&Itemid=1

xbox-360-elite


Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch