Menu Premium

Gerucht: DICE plant Battlefield Premium, Close Quarters op 12 juni

Gamekings Redactie 15/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens een gerucht komt ontwikkelaar DICE met zijn tegenhanger van Call of Duty Elite. De service genaamd Battlefield Premium zal worden aangekondigd op de E3.

Dit gerucht meent dat Battlefield Premium op 4 juni aan de wereld bekend gemaakt zal worden. Wel zo logisch want dat is toevallig ook de dag waarop EA zijn E3 persconferentie houdt.

Natuurlijk heeft de nieuwe service een bepaalde hoeveelheid content die niet beschikbaar is voor het klootjesvolk. Zo zou je als Premium lid een Premium knife en een black dog tag krijgen. Ook de nodige camouflage kits voor soldaten en wapens zijn van de partij, maar je krijgt natuurlijk ook speciale dog tags en Assignments die je boven de rest zullen laten uitsteken.

Maar het stopt hier nog niet. Het gerucht gaat verder dat de uitbreiding “Close Quarters” op 12 mei te downloaden zal zijn. Hierna zal er nog bonus content komen ergens in augustus. Deze wordt op zijn beurt gevolgd door de al aangekondigde “Armored Kill” en “End Game” uitbreidingen. Als laatste kunnen we nog een uitbreiding verwachten in maart 2013.

“We willen ervoor zorgen dat wanneer je een Battlefield speler bent, er ook genoeg Battlefield is om je dagen aan te slijten”, vertelde interim DICE CEO Patrick Bach. “Daarom focussen we ons er ook op om jullie 12 tot 18 maanden aan waarde te geven voor Battlefield 3 met de expansion packs die we uitgeven.”

Het zal niet heel vreemd zijn als DICE met een zelfde soort dienst komt zoals Activision dat doet met Call of Duty. Of het ook echt zo zal zijn, moeten we toch echt nog even afwachten. Denk jij dat DICE deze service zal lanceren of gaan ze met iets heel anders komen tijdens de E3?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch