Menu Premium

Gerucht: Activision werkt aan een nieuwe Crash Bandicoot

Jan Johan Beldrok 20/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben weer eens een sappig geruchtje voor je. En als we dit ‘stukje speculaas’ mogen geloven dan is Activision bezig met een gloednieuwe Crash Bandicoot-game. De game zou gemaakt worden door Vicarious Visions. Deze developer is bekend van onder meer de Tony Hawk-reeks (wanneer krijgen we daar weer eens een game van???), Guitar Hero en Crash Nitro Kart.

Het is wederom mevrouw Sabi die het gerucht de wereld in slingert

Het gerucht komt niet van zo maar iemand. Het is wederom een van de bekendste insiders binnen de industrie, Sabi, die met dit verhaal op de proppen komt. De dame in kwestie heeft in het verleden al meerdere malen betrouwbare informatie gedropt en is met name bekend van de gelekte E3-aankondigingen. Volgens Sabi heeft ze het nieuws over een nieuwe Crash van een betrouwbare Activision-bron. “Heard from a good Activision connection that Activision does have a new Crash game coming. And no, not specifically that 4chan leak that included World. Can’t deconfirm World, just know that’s not what I’m talking about. Vicarious seems to be it, but can’t be 100% on that part.””

Een nieuwe Crash Bandicoot is geen kaskraker, maar veel hardcore gamers kunnen deze move waarderen

Er gingen al eerder geruchten over een nieuwe Crash Bandicoot-game. Zo circuleerde er op 4Chan ook een verhaal dat er aan een nieuwe game met de maffe buideldas in de hoofdrol werd gewerkt. Sabi geeft echter aan dat 4Chan het nieuws niet van de bron die zij sprak heeft. Maar goed, wie er nu het eerst was of en wie het laatst, het is natuurlijk leuk dat Activision deze toch wel legendarische franchise blijft voeden. Het zal niet de blockbuster zijn die het bedrijf nodig heeft om de tegenvallende omzet van 2019 om te keren, maar ze maken zich er wel populair mee bij de hardcore gamers. En dat telt ook.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch