Menu Premium

‘George R.R Martin en FromSoftware werken aan Game of Thrones RPG’

Moniek 29/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat George R.R Martin mooie verhalen kan schrijven zijn we de laatste jaren getuige van geweest. Dat hij er verschrikkelijk lang over kan doen, dat weten we ook. Vooralsnog was hij vooral bekend van de boeken van Game of Thrones, maar binnenkort is hij mogelijk ook bekend vanwege het verhaal van een game!

Game of Trones RPG

FromSoftware’s volgende game is blijkbaar een op Game of Thrones geïnspireerde RPG geschreven door George R.R. Martin en mogelijk is de game al bijna af.
George R.R. Martin zou de handen ineenslaan met Hidetaka Miyazaki (president van FromSoftware en de man achter Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice) voor een nieuwe RPG. De E3 zou het moment zijn dat de game uit de doeken wordt gedaan. Volgens een onderzoeksrapport van Spawn Wave en Liam Robertson werken FromSoftware en George R.R. Martin samen aan een middeleeuws open wereldspel dat wordt uitgegeven door Bandai Namco. Waarbij R.R. Martin verantwoordelijk is voor het schrijven van een groot deel van het verhaal.

Gaan we echt een Game of Thrones game krijgen?

In de onaangekondigde, onbenoemde titel, beweert Robertson, zou je hoofdpersoon verschillende koninkrijken binnendringen in de open wereld. De leiders ervan doden, en vervolgens de unieke krachten van elk in het proces verwerven. Nu is het onduidelijk van wie Spawn Wave en Robertson deze informatie krijgen en of er enige waarheid berust op de claim. Maar Robertson is een geloofwaardigheid als het gaat om een betrouwbare bron voor leaks.

We weten al dat FromSoftware na ontwikkeling van Sekiro twee spellen in ontwikkeling heeft en hoewel veel mensen hopen op een remaster van Bloodborne 2 of een Demon’s Souls, is het niet onwaarschijnlijk dat de studio aan iets geheel nieuws werkt. Dit gerucht zou ook verklaren waarom Martin nog steeds The Winds of Winter, het aankomende zesde deel in zijn Song of Ice and Fire-boekenserie, moet afronden.

E3 gaat ons mogelijk nieuwe informatie geven!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch