Menu Premium
Loading...

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved Trailer

Andor Joosten 17/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vormen, felle kleuren en veel actie, dat is waar Geometry Wars over gaat. In hart en nieren is dit een bullet hell van het niveau masochistisch plus één, maar de developers weten het toch op een verfrissende manier te brengen. Check vooral de Geometry Wars 3: Dimensions Evolved Trailer hierboven als je benieuwd bent hoe het eraan toe gaat in de nieuwe content die voor het derde deel binnen de serie verschijnt.

De meeste bullet hell games scrollen horizontaal of verticaal door een level heen, maar in dit geval is het level een geometrische vorm die je kan verkennen, wat betekent dat je gebruik moet maken van de vele hoeken en krommingen om heelhuids door de uitdagingen heen te komen. De game wordt bestuurd door de twee pookjes op je controller voor extra controle en dit zal je zeker nodig hebben om door de veertig nieuwe stages van de Adventure Mode heen te komen. De Adventure Mode is niet het enige dat nieuwe content heeft gekregen, want met nieuwe boss battles, 3D grid shapes en gameplay types zal er een gevarieerde mix van content ontstaan.

Geometry Wars 3: Dimensons is al een tijd beschikbaar en de toevoegingen van Evolved zijn te verkrijgen zonder extra kosten. Heb je zin in deze nieuwe content? Laat het weten in de comments, want op 31 maart is het zover voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. Vanaf 1 april is de content ook beschikbaar voor de Xbox One en Xbox 360.

Bron: Eurogamer

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch