Menu Premium

Gen 5 Pokemon en de Unova Stone toegevoegd aan Pokemon Go

Lars Leeftink 17/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor nieuwe content. Over Pokemon Go horen we niet zo heel veel meer (zeker vergeleken met het begin), maar Niantic support de game nog wel degelijk. Zo worden er vandaag Gen 5 Pokemon toegevoegd aan de game. Nieuwe Pokemon dus om te vangen en om op te jagen. En dat is niet het enige.

Gen 5 Pokemon

Maar eerst de generation 5 Pokemon die dus vanaf vandaag leven en rondlopen in de wereld van Pokemon Go. Het is de derde en laatste uitbreiding van de Ultra Bonuses. Onder meer Snivy, Tepig en Oshawott (allemaal van Pokemon Black and White) zullen in het wild te vinden zijn. Maar daar blijft het niet bij. Ook Patrat, Lillipup, Purrloin, Pidove en Blitzle zullen vanaf vandaag hun opwachting maken. Allemaal zijn ze dus te vangen en te trainen in Pokemon Go. Je kunt ook een gear Pokemon (Klink) tegenkomen tijdens Raid Battles. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog Mewtwo tegenkomen. De vijf sterren variant. Nieuwe uitdagingen genoeg dus.

De Unova Stone in Pokemon Go

De Unova Stone wordt toegevoegd zodat het goed samen kan gaan met de nieuwe Gen 5 Pokemon. Dit is wat Niantic, de developer, in ieder geval beweert. Het is een nieuw evolutie-item dat qua werking lijkt op de Sinnoh Stone die al in de game zit. De Unova Stone kun je gebruiken om de nieuwe Gen 5 Pokemon te laten evolueren. Geen enkele andere Stone in de game is daar verder toe in staat. Je kunt deze stenen verkrijgen via Resarch Breakthroughs.

Hoe denk jij dat de nieuwe Unova Stone zal werken en denk jij dat deze gemakkelijk te verkrijgen zal zijn? Welke van de Gen 5 Pokemon kijk jij het meest naar uit en welke totaal niet? Zorgt dit ervoor dat jij weer terug wil keren naar Pokemon Go, of laat je de game ondanks de nieuwe content toch op een laag pitje staan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch