Menu Premium

Gelekte video wijst op Overwatch Insurrection event dat vandaag begint

Roy de Keijzer 11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een video uitgelekt waaruit blijkt dat Blizzard vandaag met een nieuw Overwacht-evenement van start zal gaan. De Franse trailer toont de details over dit nieuwe evenement, welke de naam Insurrection heeft gekregen, zo blijkt uit de gelekte video.

Uit deze trailer, die verscheen op het Franse Youtube-kanaal van PlayStation, is op te maken dat Overwatch Insurrection tot 1 mei speelbaar zal zijn. Het event heeft een survival-modus voor vier spelers. In deze nieuwe modus zullen jij en je teamgenoten telkens een wave vijanden moeten aanvechten op de map King’s Row. Uiteraard zal het met iedere wave steeds lastiger worden om de klus te klaren en samenwerking is dus van belang om het zo lang mogelijk vol te houden. Spelers kunnen kiezen uit Reinhardt, Tracer, Torbjörn, of Mercy om samen tegen waves aan Omnic-robots te vechten.

Insurrection speelt zich af tijdens de King’s Row Omnic Uprising uit de comics. Het vertelt het verhaal van de eerste missie van Tracer uit het Overwatch-team en hangt samen met de pas uitgebrachte Overwatch comic: Uprising.

Tijdens het event zullen tijdelijk verschillende nieuwe items beschikbaar zijn. Elk personage heeft nieuwe skins en ook nieuwe emotes zijn aanwezig, vergelijkbaar met het Halloween-event. In totaal zijn er meer dan honderd nieuwe items te bemachtigen tijdens het evenement. Insurrection zal vandaag live gaan en het event zal tot 1 mei duren.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Gaan jullie aan de slag met Insurrection? Laat het weten in de comments!

Bron: GameSpot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch