Menu Premium

Gelekte video toont meer dan 250 customization opties in Modern Warfare

Lars Leeftink 24/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je houdt van geruchten, dan houdt je van deze tijd. Want terwijl Call of Duty: Modern Warfare morgen pas speelbaar is, lekt het qua nieuwtjes en features net zo hard als een kraan die door een loodgieter net niet goed genoeg is dichtgedraaid. Het ene na het andere gerucht komt naar buiten. Zo ook over de customization opties die in de game zullen zitten. Want dat lijken er nogal wat te zijn, gebaseerd op de video die op reddit is gepost. 250+!

250+ Showcase – Operator Skins, Weapon Variants, Charms, and Watches from r/modernwarfare

Zoveel opties in Modern Warfare

Want geloof ons: 250+ is heel wat om te customizen. Daar zijn de meeste mensen wel een tijdje zoet mee. In de video op reddit is in rap tempo te zien wat er bedoelt wordt met 250+. Zo rap zelfs dat het misschien wel verstandig is om de video even op een wat minder hoge snelheid te laten afspelen. Er wordt namelijk in korte tijd behoorlijk veel informatie naar je hoofd geslingerd. Van wapens, tot operator skins en horloges. Informatie waar je natuurlijk ook achter kan komen als je de game gaat spelen. Maar goed, dat is niet leuk natuurlijk.

Nog even wachten…

Toch duurt het niet zo lang meer voordat je zelf met de game aan de slag kunt en je niet langer meer afhankelijk bent van de geruchten. Vanaf de 25ste van oktober kunnen gamers aan de slag met de nieuwste versie van Call of Duty, een soort van remake (of reboot) van de zo succesvolle Modern Warfare uit 2007. Het is al een tijdje bekend dat het de bedoeling is om geen microtransactions en supply drops in de game te hebben. Het zou het verbreken van een trend betekenen, ondanks dat het natuurlijk altijd nog kan dat Activision/Infinity Ward het in een later stadium laat terugkeren. Want dat hebben ze namelijk eerder geflikt…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch