Menu Premium

Gelekte foto’s Xbox Series X tonen achterkant zonder HDMI ingang

Lars Leeftink 22/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is het jaar van de leaks, zo mogen we tot nu toe wel constateren. In eerste instantie ging het vooral over de PlayStation 5, maar nu begint ook de Xbox Series X het slachtoffer te worden. We weten al hoe de Xbox Series X eruit gaat zien. Echter ging het hier vooral om de voorkant. Iemand heeft nu ook de achterkant van de Series X gelekt en op social media gezet. En daar vallen wel een paar opvallend conclusies uit te trekken. Wederom moet het zout (als dit inmiddels al niet op is) erbij worden gepakt. En misschien is het voor degene die deze foto’s online heeft gegooid ook wel zo slim om de volgende keer het serie nummer van de console te bedekken. Op deze manier gaat de beste man waarschijnlijk zeer binnenkort wat te horen krijgen van Microsoft.

De achterkant van de Xbox Series X


Dit valt op te maken uit de foto hierboven De andere foto is van de voorkant, waarvan we natuurlijk al weten hoe die eruit ziet. Het zou bij deze foto’s gaan om een prototype voor de ontwikkelaars, maar nogmaals: het is alles behalve zeker dat dit ook daadwerkelijk de achterkant zal zijn. Maar wat zien we allemaal? We zien duidelijk een USB-poort aan de voorkant en twee USB-poorten aan de achterkant. Verder zien we logischerwijze een ethernet-aansluiting, een 8-vormige stroompoort en een ingang voor de audio. Dan is er nog een grote ingang waarvan momenteel nog niet helemaal duidelijk is wat voor functie die zal hebben en of deze poort ook aanwezig zal zijn als het eindproduct op de markt komt. Maar nu komt hetgeen waar veel Xbox-fans niet zo blij mee zijn.

Geen HDMI ingang

Geen enkele. Er is wel een HDMI-uitgang, maar that’s it. In de Xbox One zitten natuurlijk wel HDMI-ingangen en fans zijn dan ook alles behalve happy met het feit dat deze poorten niet bij de Xbox Series X aanwezig zijn. Echter is dit natuurlijk allemaal flinke speculaas en kan niemand met zekerheid zeggen dat dit daadwerkelijk de achterkant is. Laat staan dat we nu kunnen stellen dat dit de laatste versie is van de Xbox Series X. Maar de fans van Xbox zullen het waarschijnlijk zonder HDMI-ingang moeten doen. Verandering is niet makkelijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch