Menu Premium

Gelekte Destiny poster onthult naam nieuwe uitbreiding

Bas Boudewijn 20/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wisten al dat de volledige sequel op Destiny uitgesteld is naar 2017, waardoor we dit jaar een grote uitbreiding voor de game kunnen verwachten. De alweer derde grote uitbereiding van Bungie’s nieuwste franchise zou Rise Of Iron gaan heten, als we een foto van een gelekte poster moeten geloven.

In september 2014 kwamen de mensen achter de Halo-serie met Destiny. Hoewel er toen nog de nodige twijfel was of het meerjarenplan van de game wel zou werken, kunnen we twee jaar en twee expansions verder wel stellen dat het concept nog steeds staat. Bij deze twee uitbreidingen zou dus in september – exact twee jaar na release – een derde moeten komen. Waar we ons in Rise Of Iron mee kunnen gaan vermaken, is alleen nog maar gissen, totdat de uitbreiding E3 wordt aangekondigd, iets wat zeer aannemelijk is.

De gelekte poster laat in ieder geval Lord Saladin zien, die poseert met een axe. Je kunt Saladin kennen van de Iron Banner events die al eerder in de game te vinden waren. Tevens duiden de wolven op de poster op een link met de voorgaande DLC, House Of Wolves.

Overigens is er ook nog ander Destiny-nieuws. Door een glitch is het spelers gelukt toegang te krijgen tot onbeperkte hoeveelheden munitie voor zware wapens. Deze glitch zorgt ervoor dat Bungie ervoor heeft gekozen de aankomende Iron Banner en Trials Of Osiris-evenementen te cancelen, om zo problemen te voorkomen. Bungie heeft in een statement laten weten geen sancties op te leggen aan spelers die de glitch gebruiken en zelf achter een oplossing aan te gaan. Wanneer deze oplossing er moet zijn, is niet bekendgemaakt.

Kijk jij er naar uit om aan de slag te gaan met Destiny: Rise Of Iron? Of ben jij al lang geleden gestopt met het spelen van Destiny? Laat het ons even weten in de comments!

Gelekte Destiny poster onthult naam nieuwe uitbreiding

Gelekte Destiny poster onthult naam nieuwe uitbreiding

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch