Menu Premium

Gelekt: Turn 10 komt binnenkort met Forza Street aankondiging

Hylke Haagsma 04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dagen van Forza Motorsport als Xbox-exclusive lijken definitief voorbij. Eerst kwam Forza Motersport 6: Apex voor de PC. Turn 10 gaat nu mogelijk samen met Electric Square aan een mobiele versie werken. De game zou uitkomen op iOS,Android en Windows 10.

Gelekt

In een post van Turn 10 zat een verkeerde link en zo zagen we de volgende tekst: “Developed in partnership with UK-based studio, Electric Square, Forza Street is built from the ground up to support a wide range of Windows 10, iOS, and Android devices.” Er is door Turn 10 nog niet gereageerd op het lek, mogelijk komt er gauw officieel nieuws aan. De laatste Forza was Forza Horizon 4. Een schitterend mooie game voor Windows en de Xbox One. In de game kon je racen door alle seizoenen heen. Besneeuwde gladde wegen in de winter, de zon door de wolken in de lente, groene grasvelden tijdens de zomer en bladeren langs je auto waaiend in de herfst. De game was prachtig. Denken jullie dat deze magie ook op de mobiel mogelijk kan zijn? En waar zou je hem dan het liefst op spelen?

Grote titels maken de overstap naar de smartphone

Mobiele games zijn tegenwoordig in. EA maakt bijvoorbeeld ook een Command & Conquer game voor de smartphones. Command & Conquer: Rivals is de eerste C&C-game sinds de browsergame Command & Conquer: Tiberium Alliances, die in 2012 uitkwam. De laatste volledige C&C-game was Command & Conquer 4: Tiberian Twilight in 2010.  Vaak zorgt zo’n aankondiging van een grote game die overstapt naar de mobiel voor veel negatieve reacties. Dit omdat mensen hopen op een ‘echte’ versie voor de consoles en de PC.

Zie jij een mobiele versie van Forza wel zitten? Of moet je helemaal niks hebben van die mobiele games en speel je onderweg alleen op je Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch