Menu Premium

Geen release Cyberpunk 2077 op 16 april? Dan maar een controller

Jan Johan Beldrok 16/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien realiseert niet iedereen het zich, we hebben wel andere dingen aan ons hoofd, maar vandaag zou Cyberpunk 2077 zijn uitgekomen. Als de game dus niet was uitgesteld naar september. Hoe wreed was het wel niet geweest als we met dat spel aan de slag hadden kunnen gaan… Als we denken aan Cyberpunk 2077 denken we direct aan Quarantaine, denken we aan Quarantaine, dan denken we aan Cyberpunk 2077. Wat een heerlijke combinatie zou dat zijn geweest. Een waarschijnlijk ijzersterke, diepe en lang speelbare RPG in een periode dat we veel te veel vrije tijd hebben. Damn! Maar goed, het is niet anders. We moeten nog een aantal maanden wachten.

Amazon lekt productpagina Cyberpunk 2077 controller

We kunnen het leed gelukkig iets verzachten. Want niet geheel toevallig zijn er beelden ‘gelekt’ van een gloednieuwe Cyberpunk themed Xbox one controller. Het is niet de game, we know, maar vele redacteuren vinden het een geinig stukje hardware. Amazon, dat sinds een paar weken ook een Nederlandse website heeft, is namelijk iets te vroeg geweest met het uitbrengen van een productpagina waarop bovenstaande controller te zien is.

cyberpunk 2077

cyberpunk 2077

Het goed tegen het kwaad

Het is de Canadese variant van Amazon die iets te vroeg op enter geklikt heeft. En zodoende stond plots deze prachtige controller op ons te wachten. Als we de controller onder de loep nemen, zien we een duidelijke tweestrijd naar voren komen. De linkerzijde toont ons een metaal uiterlijk waar Arasaka op staat geschreven dat samen te zien te zien is met het logo van het bedrijf dat de bevolking in de game volledig in haar macht heeft. De rechterzijde van de controller lijkt meer te duidden op het verzet en de mensen die niks te maken willen hebben met al die grote corporaties. Het feit dat er ‘’’No Future’’ op de rechterzijde staat gekrast lijkt te duidden op wat onenigheid in de wereld van Cyberpunk. Zeg het maar: vet of niet vet?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch