Menu Premium

[UPDATE] Geen Red Dead Review op Gamekings.tv

Boris van de Ven 22/05/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Comments staan een boel reacties met de vraag waarom we nog geen review hebben van Red Dead Redemption. En terecht. De game die op dit ogenblik waarschijnlijk in ieders console zit kwam bij ons ook pas vandaag binnen op de redactie. Natuurlijk was er een zogenaamde review versie maar die was gelinkt aan 1 specifieke debug PlayStation 3. Van te voren moesten we Mac Adressen doorgeven en IP nummers, de hele rotzooi. Helaas is die debug PlayStation 3 gestolen bij de inbraak laatst dus konden we de review versie niet spelen.

Een nieuwe Debug regelen kost een paar weken dus al met al waren we genoodzaakt om te wachten op de Retail versie. Die kwam gisteren bij ons binnen op de redactie maar na een korte speelsessie kwam ex-stagair Jorrit terug met de disk en de mededeling dat de game door onze Xbox 360 kapot gekrast was. Dus nog steeds hebben we die game niet kunnen spelen. De frustratie is inmiddels tot ongekende hoogtes gestegen.

Morgen naar de winkel om de PlayStation 3 versie te halen. En onze Xbox 360? Die gaat bij het grof vuil.

[UPDATE] Inmiddels is de gekraste Xbox 360 versie vervangen door een PlayStation versie. Dennis speelt een andere 360 versie dus aanstaande dinsdag kunnen jullie de review verwachten. Overigens is het heel waarschijnlijk dat ex-stagair Jorrit de game gewoon naar de klote heeft geholpen door de xbox 360 te verplaatsen terwijl de disk spinde. Zelf ontkent hij het maar zijn schuldbewuste bakkes verklapte wat ie had uitgespookt. Overigens neemt dat niet weg dat ik fucking pissed was toen de disc kapot was en aan de vele reacties op twitter te zien, is dit iets dat elke 360 bezitter wel eens heeft mee gemaakt. Eigenlijk zou Microsoft die oude xboxen moeten omruilen voor nieuwe. Want pas als je dit meemaakt weet je hoe onredelijk deze situatie is. maar goed. misschien dat we hier in brievenmaandag nog even over kunnen discussieren…

oh en PS. Fanboys, hou op!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch