Menu Premium

Geen plannen voor StarCraft: Ghost

Gamekings Redactie 19/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kleine kans dat we StarCraft: Ghost, een third-person shooter in het StarCraft universum, ooit als volwaardig product zullen mogen aanschouwen. Volgens StarCraft 2 lead designer, Dustin Browder, zijn er bij Blizzard namelijk geen plannen voor het realiseren van de vele malen uitgestelde en vrijwel dood gewaande StarCraft spin-off.

De man meldde, in gesprek met Kotaku, dat er bij de studio simpelweg niks gaande is omtrent het ontwikkelen van de beruchte titel. “Er zijn geen plannen. Ik zeg niet dat die er nooit zullen zijn, maar ik weet wel het volgende: Er wordt niet over vergaderd, er is geen team en niemand praat er ooit over”, zei Dustin. “Misschien hebben we over twee jaar wel vergaderingen en een ontwikkelteam (voor de game), maar momenteel gebeurt er simpelweg niks.”

In een ver en donker verleden, toen de PlayStation 2 in console-land nog met de scepter zwaaide en er geen sprake van Call of Duty was, werd de StarCraft spin-off door Blizzard aangekondigd. Dat was in 2002, al een tijdje geleden. Je kan dus gerust zeggen dat het ontwikkel-proces van deze titel Duke Nukem Forever-achtige trekjes begint te vertonen.

Tot slot meldde Dustin dat de komst van StarCraft: Ghost net zo waarschijnlijk is als Lost Vikings 3. “We kunnen niks garanderen”, aldus Browder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch