Menu Premium

Geen nieuwe Assassin’s Creed in 2016

Lisette Atsma 11/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht hangt al een tijdje in de lucht en we waren er dus al een beetje voor gewaarschuwd, maar het is nu officieel. Voor het eerst sinds Assassin’s Creed II slaat de franchise een jaar over: we krijgen geen nieuwe Assassin’s Creed in 2016.

Begin januari werd Assassin’s Creed Empire gelekt. Een nieuwe Assassin’s Creed-game, die zich afspeelt in het oude Egypte. Daarbij kwam ook het nieuws naar buiten dat de game mogelijk niet in 2016 uit gaat komen. Vandaag heeft Ubisoft dan inderdaad bevestigd een jaar langer voor de productie te nemen, zodat ze eens rustig kunnen gaan kijken naar de Assassin’s Creed-franchise.

Helemaal zonder Assassin’s Creed zullen we natuurlijk ook niet zijn dit jaar. De mobile game Assassin’s Creed: Identity komt immers eind deze maand uit en vanaf 21 december kunnen we de Assassin’s Creed-film in de bioscoop bezichtigen.

Wat denk jij? Maakt Ubisoft de juiste beslissing door er een jaartje tussenuit te gaan betreffende Assassin’s Creed? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Geen nieuwe Assassin's Creed in 2016

Geen nieuwe Assassin’s Creed in 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch