Menu Premium

Geen extra downloads voor aankomende Mega Man Collection

Alex 14/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom heeft via het officiële Mega Man-twitterkanaal laten weten dat er geen extra downloads nodig zijn, voor de aankomende Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. Dit in tegenstelling tot voorgaande Legacy Collections, waar men na aanschaf van een fysiek exemplaar nog een groot gedeelte van de game als download moest binnenhalen.

Mega Man compleet in de winkel

Het is eigenlijk heel raar dat dit als nieuws naar buiten wordt gebracht, maar fans van Mega Man waren over het algemeen niet te spreken over de manier waarop Capcom de game op de markt had gezet. De eerder verschenen Legacy Collections waren naast de disc of cartridge voorzien van een downloadcode. Met deze code moest de speler een groot gedeelte van de collectie achteraf nog downloaden. Hierdoor waren veel gamers van mening dat een fysieke versie volledig overbodig was. Capcom heeft de fans gehoord en Mega Man Zero/ZX Legacy Collection zal in zijn geheel in de winkelrekken verschijnen.

Een flinke collectie

Zero/ZX Legacy Collection zal uit 6 verschillende titels bestaan. Vier hiervan komen uit de Mega Man Zero-reeks, de overige twee uit de ZX-serie. Nieuw aan deze collectie is dat de games in de oude vertrouwde pixel art te spelen zijn of met vernieuwde visuele effecten. Een collectie van de officiële artwork van de games en zal er wederom een music player beschikbaar zijn. Hier kan men luisteren naar de muziek uit alle titels. Voor de doorgewinterde spelers is er de standaard mode, voor de casual-spelers beschikt de collectie over een casual-mode. Zero/ZX Legacy Collection zal vanaf 21 januari 2020 te spelen zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Ben jij blij met het feit dat de game in zijn geheel op de disc of cartridge komt? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch