Menu Premium

Geef vanaf nu shelter aan je dwellers in Fallout Shelter op de PC

Rik Koning 14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even mogen duren, maar ruim een jaar na de iOS release is Fallout Shelter dan ook eindelijk speelbaar vanaf je PC. Dus mocht jij niet zo van de mobile games zijn en deze game toch graag een keer willen proberen, dan is dit het moment. Geef vanaf nu shelter aan je dwellers in Fallout Shelter op de PC!

Eerder werd al bekend dat de PC-release gepaard zou gaan met de grote 1.6 update, waarin onder andere nieuwe quests, een nieuw combat systeem en nieuwe karakters hun weg naar de game zouden maken. Vandaag is het dus zo ver, al laat de patch nog een dagje op zich wachten.

Deze grote patch moet onder andere een aantal mindere kanten van de game aan gaan pakken. Zo klaagden spelers over de matige diepgang van de game en haakten veel mensen al vrij snel af. De game kreeg dan ook te maken met gemixte kritieken en werd niet echt het succes waar Bethesda wellicht op gehoopt had.

Overigens komt de game verrassend genoeg niet op Steam uit. Mocht je deze game willen spelen, dan zul je dus de Bethesda.net launcher moeten downloaden die via hun website verkrijgbaar is. Het heeft er dus alles van weg dat Bethesda langzaam de EA’s en Blizzards van deze wereld achterna gaat.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? En is Fallout Shelter op de PC iets wat jij gaat spelen? Laat van je horen in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch