Menu Premium

Gears Tactics zal geen microtransactions en alleen singleplayer bevatten

Lars Leeftink 16/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens The Game Awards 2019 zagen we al een trailer van Gears Tactics, een game waar we lang niks over hadden gehoord. Nu is er echter ineens een vrachtlading aan informatie vrijgekomen. Waaronder dat er geen multiplayer mode en dus ook geen microtransactions in de game aanwezig zullen zijn.

Volgt het voorbeeld van Jedi: Fallen Order

En we weten allemaal hoe Jedi: Fallen Order is ontvangen. Zeer positief. Mede ook omdat de game-ervaring natuurlijk fantastisch is, maar ook vanwege het ontbreken van microtransactions. De vraag is echter of het bij een game als Gears Tactics wel zo logisch is. Want is Gears Tactics juist niet gemaakt voor multiplayer? Daar waar Jedi: Fallen Order (verder compleet niet te vergelijken natuurlijk) een pure singleplayer-ervaring is, is Gears Tactics dat op het eerst oog niet. De game lijkt het niet van zijn verhaal te moeten hebben, maar juist van de gameplay en de tactische insteek. En dat is nou juist iets wat je wil testen tegen andere spelers. Maar dat gaat dus niet mogelijk zijn.

Gears Tactics alleen singleplayer

En dus mag je er vanuit gaan dat de singleplayer-ervaring en het verhaal toch iets is waar op gefocust zal zijn. Gaan ze wat dat betreft ook het voorbeeld van Star Wars Jedi: Fallen Order volgen? Er is verder nog behoorlijk weinig informatie bekend over de game. Wat we wel weten, is dat de game vanaf 28 april 2020 speelbaar zal zijn op Xbox One en PC. Zonder multiplayer en zonder microtransactions.

Is dit een goede ontwikkeling? Had jij liever wel multiplayer in Gears Tactics gezien, of vindt je singleplayer only ook prima en heb je liever geen microtransactions? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch