Menu Premium
Loading...

Gears Of War: Judgment Multiplayer Trailer

Gamekings Redactie 19/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog precies één maand wachten en dan mogen we los gaan op Gears Of War: Judgment. Gelukkig is februari maar een kort maandje, want na het zien van de Gears Of War: Judgment Multiplayer Trailer beginnen de handen te jeuken. In deze nieuwe trailer neemt Lt. Damon Baird even de tijd om ons wat meer te vertellen over de multiplayer modi in de game. Zo licht hij ons in over de modi OverRun, Team Deadmatch, Free-for-All en Domination. Maaaaaarrrrrrrrrr niet alleen nieuwe multiplayer modi komen voorbij, ook nieuwe armor skins en misschien veel belangrijker: nieuwe guns en granaten! Yeah!

Ze hebben de welbekende Frag Granates gedoopt in plakkerige troep, zodat je ze op tegenstanders en objecten kan plakken. Op zich een leuke extra, alleen jammer dat jouw tegenstanders de neiging hebben om op je af te rennen en je mee te nemen naar het hiernamaals, de eikels. Verder zijn er nieuwe guns zoals de Markza, een semi-automatisch geweer, perfect voor gevechten op midden-lange afstand en voorzien van een sniper-scope. Dan is er ook nog de Booshka, een vernietigende granaatwerper waarmee je kan timen. Zo kan je er voor kiezen om ze direct bij impact te laten ontploffen, maar je kan hem ook via muren en vloeren laten stuiteren om die nare ventjes in vervelende hoekjes te grazen te nemen.

Dus kunnen we stellen dat er in Gears Of War: Judgment flink veel tijd in de multiplayer gestopt kan worden. Vette nieuwe wapens en gear, nieuwe levels en nieuwe muliplayer modi. Wij zeggen: Kom maar op! Heb jij al zin in een flinke dosis online knalwerk in deze Gears Of War prequel?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch