Menu Premium
Loading...

Gears of War Ultimate Edition – Opening Cinematic

Karim Shehata 24/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gears of War-franchise is een belangrijke geweest voor Microsoft ten tijde van de Xbox 360. Met name het eerste deel wist hoge ogen te gooien en heeft ongetwijfeld een hoop Xbox 360 consoles over de toonbanken geschoven. De franchise is echter nog altijd belangrijk voor Microsoft en een nieuwe studio, genaamd The Coalition, is bezig met de ontwikkeling van Gears of War 4. Voordat dat zover is, kunnen we nog aan de slag met een remaster van het eerste deel. Check hier de Gears of War Ultimate Edition – Opening Cinematic!

Veel beelden uit deze opening cinematic komen je waarschijnlijk zeer bekend voor. Dit is natuurlijk niet zo gek, want Gears of War Ultimate Edition is vanzelfsprekend een remaster van het eerste deel. Voor gamers die de game destijds op de Xbox 360 hebben gespeeld, zitten er overigens wel wat extra’s bij. Zo kun je vijf extra chapters voor de singleplayer verwachten in Gears of War Ultimate Edition.

Gears of War Ultimate Edition verschijnt op 25 augustus, over iets meer dan een maand dus. Ga jij (opnieuw) aan de slag met het eerste Gears of War-deel? Laat het ons weten in de comments!

Gears of War Ultimate Edition - Opening Cinematic

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch