Menu Premium

Gears of War 4 releasedatum bekendgemaakt

Lisette Atsma 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoge woord is er uit! In navolging van het nieuws dat Gears of War 4 geheel in split-screen te spelen zal zijn, maakt Microsoft ook nog even de releasedatum voor deze game bekend. Gears of War 4 verschijnt wereldwijd op 11 oktober.

De Xbox One-exlusieve shooter werd vorige zomer aangekondigd tijdens de E3, maar over de verdere inhoud van de game is echter tot op heden nog weinig bekend. Hier gaat vanaf nu gelukkig verandering in komen. Microsoft laat namelijk weten dat we de komende weken veel nieuwe informatie kunnen verwachten over de aankomende shooter.

Een multiplayer beta begint op 18 april en is toegankelijk voor iedereen die Gears of War Ultimate Edition gespeeld heeft. Heb je wel een Xbox One in bezit, maar heb je deze game op de PC gespeeld? Wees niet getreurd, ook dan krijg je gewoon toegang. De beta wordt op 25 april vervolgens opengesteld voor alle Xbox Live Gold-leden. Wees er echter wel bewust van dat de beta voornamelijk is gericht op het testen van de servers.

Spelers die niet meedoen aan de beta, zullen dus moeten wachten tot op 11 oktober, iets meer dan 5 jaar na het verschijnen van zijn voorganger, Gears of War 4 verschijnt op de Xbox One.

Gears of War 4 releasedatum bekendgemaakt

Gears of War 4 releasedatum bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch