Menu Premium

Gears of War 4 is goud gegaan

Soraya van der Weiden 20/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De heren van Microsoft vieren een feestje, want Gears of War 4 is goud gegaan! Dat de game klaar is om verkocht te worden, is niet de enige reden tot een feestje. Gears of War 4 is namelijk ook nog eens de eerste Gears of War-titel die Play Anywhere ondersteunt. Niet zo gek overigens, gezien Play Anywhere letterlijk vorige week is gelanceerd met ReCore.

Terwijl de hoge heren feest vieren met Phil, knijpen ze misschien tegelijkertijd misschien ook wel de billetjes samen. Gears of War 4 is de eerste uit de Gears-reeks sinds niet Epic Games, maar The Coalition de ontwikkelaar is. Hierdoor heeft niet alleen de ontwikkelaar wat te bewijzen, ook moet Gears of War 4 ervoor zorgen dat de Windows 10 Store echt aantrekkelijk wordt. Hier doet Microsoft alles aan. Niet alleen is het mogelijk om op de PC in split-screen te spelen, ook is er ondersteuning voor cross-play met de Xbox One. Daarnaast hoef je de game maar één keer te kopen om hem op Windows 10 én Xbox One te spelen.

Gelukkig is het wachten bijna voorbij nu Gears of War 4 goud is gegaan. Op 11 oktober is het zover en zullen we zien of dit het duwtje in de rug is dat Windows 10 op het gebied van gaming nodig heeft. Ondertussen kijken wij nog een keer naar de Gamescom Preview van JJ en Karim.

Bron: Xbox Wire

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch