Menu Premium

Gears 5 krijgt geen season pass en DLC maps worden gratis

Hylke Haagsma 21/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Coalition gooit de seizoenspassen en Gear Packs voor Gears 5 eruit, dit heeft de ontwikkelaar aangekondigd. Ze zeggen dat ze een “player-first experience” maken, wat betekent dat er meer manieren zijn om items te ontgrendelen en mee te spelen in de nieuwe maps.

Gratis extra maps in Gears 5

Over maps gesproken, alle DLC-maps zijn gratis voor zowel matchmaking als privé potjes, dus je kunt altijd met je vrienden spelen. Gears of War 4 ontgrendelde ook DLC-maps in multiplayer, maar om toegang te krijgen tot de maps in privé-wedstrijden moest je de seizoenspass kopen.

Terwijl Gear Packs, Gears ‘versie van de lootboxes, niet meer zal verschijnen en de cosmetische winkel geen RNG bevat, kun je nog steeds willekeurige beloningen krijgen via item drops. Elke minuut die je speelt, draagt bij aan een willekeurige item drop. Er is echter geen manier om supply drops te kopen.

Tour of Duty

Gears 5 introduceert ook het Tour of Duty-systeem. Het is in wezen een gratis battle pass. Verwacht dagelijkse uitdagingen en seizoensmedailles waarop je kunt rangschikken om cosmetische beloningen te ontgrendelen. Leaderboard-plaatsingen in de Escape- en Versus-modi laten je ook Tour of Duty-voordelen verdienen.

XP- en drop-boosts worden te koop aangeboden en exclusieve cosmetica is verkrijgbaar in een winkel. Iron, de premium-valuta van Gears 5, wordt ook in een beperkt bedrag uitgedeeld via elke Tour of Duty, dus je moet toch af en toe een aankoop doen zonder echt geld uit te geven.

Geen lootboxes en maps voor iedereen zouden toekomstige spelers blij moeten maken, en een gratis battle pass is een erg leuke verrassing.

Gears 5 komt op 10 september uit. Gaan jullie de nieuwe Gears spelen? En wat vinden jullie van de beelden die je tot nu toe hebt gezien? Laat het weten in de comments! En stel daar natuurlijk ook gelijk al je brandende vragen. Wij proberen ze dan te beantwoorden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch