Menu Premium

Gearbox Software gaat belangrijke aankondigingen doen op PAX South

Karim Shehata 06/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Gearbox Software kennen we natuurlijk van de Brothers in Arms-games, de meer recentere Borderlands-titels en de op z’n zachtst gezegd minder geslaagde games zoals Duke Nukem Forever en Aliens: Colonial Marines. Ondanks de twee laatstgenoemde uitglijders staat de onafhankelijke ontwikkelaar vooral bekend als een solide studio, die met de Borderlands-serie heel veel harten wist te winnen op de last-gen consoles. Nu heeft de studio bekendgemaakt nieuwe onthullingen te gaan doen op de PAX South, welke eind deze maand plaats zal gaan vinden in de Verenigde Staten.

“We hebben nog nooit eerder vertoonde beelden, exclusieve dingetjes en verassingen, dus mis het niet!”, aldus Gearbox op de website van PAX. Duidelijk is in ieder geval dat we iets nieuws gaan horen omtrent de Borderlands-games, maar misschien krijgen we ook wel nieuws wat te maken heeft met Battleborn. Deze game is vorig jaar onthuld en kan dus nog wel wat aandacht gebruiken. Wat betreft Borderlands gaan de geruchten nu dat het enkele maanden verschenen Borderlands: The Pre-Sequel! gaat verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game, die is gemaakt door 2K Australia met toezicht van Gearbox Software, verscheen vorig jaar verassend genoeg alleen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Het is voorlopig nog onduidelijk of de panel van Gearbox waarin zij alle onthullingen gaan doen voorzien zal gaan worden van een livestream. Aangezien dit wel de verwachting is, zou ik zondag 25 januari alvast goed onderstrepen in je agenda. Op die dag gaat Gearbox de onthullingen doen namelijk!

Bron: Videogamer

Gearbox Software gaat belangrijke aankondigingen doen op PAX South

Gearbox Software gaat belangrijke aankondigingen doen op PAX South

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch