Menu Premium

Gearbox kondigt met deze trailer de Bulletstorm remaster aan

Froukje Planken 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

First person shooter Bulletstorm krijgt een remaster voor PS4, XboxOne en PC. De game is aangekondigd door uitgever Gearbox tijdens de uitreiking van The Game Awards 2016 en zal uikomen op 7 april. De volledige titel van de remaster? Bulletstorm Full Clip Edition!

De grote verrassing is dat ons aller held Duke Nukem zijn opwachting zal maken in de game als speelbaar karakter. Hij zal gespeeld worden door de iconische stemacteur John St. John. De game zal (uiteraard) visuele verbeteringen bevatten en draaien op 60 frames per seconde. Naast alle eerdere content bevat de remaster nieuwe maps voor de Score Challenge Mode. Ook nieuw is een variatie op de campaign mode waarbij je de beschikking hebt over een ongelimiteerd arsenaal aan wapens en zes nieuwe levels voor de Echo Mode.

De originele Bulletstorm verscheen in 2011 en kwam toen uit voor de PS3 en Xbox 360 en werd ontwikkeld door de Poolse studio People Can Fly. De first person shooter onderscheidde zich destijds door zijn unieke stijl en droge humor. In de trailer voor de remaster, waar grof geweld gepaard gaat met vrolijke muziek, is deze humor weer duidelijk terug te vinden.

Ga jij deze remaster oppikken in 2017 en ga je knallen met Duke? Laat het ons weten in de comments.

 

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch