Menu Premium

Gearbox hint naar een nieuw personage met Borderlands 2 DLC

Gamekings Redactie 10/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox hint naar een nieuw personage met Borderlands 2 DLC tijdens het South by Southwest Festival in Texas. Komt er na Gaige nog een zesde Vault Hunter bij?

Tijdens een presentatie van Gearbox bij het South by Southwest Festival in Texas liet de developer een korte trailer zien waarin een nieuw Borderlands 2 personage wordt getoond. In de trailer zien we de silhouet van dit personage terwijl hij/zij korte metten maakt met een aantal vijanden. Ondertussen verschijnt in beeld de tekst: “Deep beneath Pandora, an experiment has escaped. Bandits beware, a new Vault Hunter is coming. More mayhem awaits.”

Die trailer laat weinig twijfel over dat er inderdaad een nieuw personage aankomt en Gearbox heeft ook al laten weten dat we daar waarschijnlijk niet lang op hoeven wachten. De franchise director, Matt Armstrong, wil nog geen precieze release datum geven voor de DLC, maar volgens hem wordt DLC altijd aangekondigd binnen een zeer krap tijdsschema en hoeven we dus niet lang te wachten voor we de nieuwe vault hunter kunnen zien.

Het lijkt er op dat het ontsnapte experiment dat het team van Vault Hunters komt versterken een melee vechtstijl heeft.  In de trailer zien we het personage vooral ‘up close and personal’ afrekenen met zijn vijanden. Guns lijkt de Vault Hunter nergens voor nodig te hebben. Dat kan dus zeker voor wat leuke afwisseling zorgen met de bestaande personages die vooral ‘ranged’ georienteerd zijn en hopelijk zijn er ook voor Zer0 straks wat meer melee wapens te vinden.

Gearbox hint naar een nieuw personage met Borderlands 2 DLC

Gearbox hint naar een nieuw personage met Borderlands 2 DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch