Menu Premium

Gazillion CEO David Brevik Stapt Op

Lisette Atsma 08/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gazillion Entertainment, ontwikkelaar van onder andere de game Marvel Heroes, is zijn bestuursvoorzitter kwijt. David Brevik, wie meer dan zes jaar geleden bij het bedrijf begon te werken, is er namelijk mee opgehouden.

David Brevik is bekend als dé maker van Diablo. In 2009 stapte hij op als baas van Blizzard North en ging hij aan de slag als Creative Director bij Gazillion Entertainment. Hij hield zich voornamelijk bezig met de game Marvel’s Heroes. In 2013 nam hij de functie van CEO van het bedrijf op zich. Nu heeft hij besloten te vertrekken om zich met andere projecten bezig te gaan houden.

“Het was een hele moeilijke beslissing, want ik houd van Marvel Heroes”, aldus Brevik. Wat uiteindelijk de doorslag gaf, is dat hij terug wil naar het programmeren en daadwerkelijke maken van games. Hij mist het creatieve proces en wil daarom als indie-ontwikkelaar verder gaan werken.

Zijn taken bij de ontwikkelaar worden voorlopig overgenomen door Dave Dohrmann, die zal optreden als interim-CEO. Gazillion Entertainment is druk op zoek naar een permanente vervanger.

Gazillion CEO David Brevik Stapt Op

Gazillion CEO David Brevik Stapt Op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch