Menu Premium

[UPDATE] Overwatch komt naar PS4 en Xbox One

Karim Shehata 06/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Overwatch: Origins Edition komt naar PC, PlayStation 4 en Xbox One. De afbeelding die je onder dit bericht kunt zien, bevestigt dit. Deze afbeelding was even te zien op Battle.net, maar is inmiddels weggehaald. Winkelketen GAME heeft er echter meteen bij laten weten wat je allemaal krijgt bij deze Origins Edition van de game. Zo krijg je toegang tot 21 Heroes en de volgende vijf skins:

  • Blackwatch Reyes (Reaper)
  • Strike-Commander Morrison (Soldier: 76)
  • Overgrown Bastion
  • Security Chief Pharah
  • Slipstream Tracer

Overwatch: Origins Edition verschijnt in de lente van 2016. Vanavond om 20:00 begint de Blizzcon. Naar verwachting zal al het bovenstaande nieuws daar bevestigd worden.

Origineel bericht:

De laatste dagen waren de geruchten omtrent een console versie voor Overwatch al niet meer bij te houden, en nu lijkt er iets van een bevestiging te zijn. Het Amerikaanse Gamestop is namelijk begonnen met het aannemen van pre-orders voor de PlayStation 4 en Xbox One-versies van Overwatch.

Dit betekent dat een aankondiging niet meer ver weg kan zijn. Gezien Blizzcon 2015 morgen van start gaat, kun je zelf waarschijnlijk de uitkomst van de rekensom al maken. Laten we echter niet te hard van stapel lopen: zonder bevestiging van Blizzard is natuurlijk nog niets honderd procent zeker.

Zie jij Overwatch graag naar de PlayStation 4 en Xbox One komen? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Overwatch komt naar PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch