Menu Premium
Loading...

[Gamescom2011] Enorme update voor The Witcher 2!

Gamekings Redactie 17/08/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Gamescom 2011 in Duitsland is een enorme update aangekondigd voor ‘The Witcher 2’! De update is op 29 september voor iedereen gratis te downloaden. CD Project blijft dus zelfs na de release van de game het spel goed ondersteunen. Ze hebben al veel patches en DLC aangeboden en er is nu ook nog een versie 2.0 aangekondigd.

De Witcher 2 krijgt nu een visuele update, extra gameplay en vooral nieuwe features. Naast het nieuwe tutorial systeem bevat het spel de nieuwe ‘dark mode’. Deze game mode is bijna net zo uitdagend als de moeilijkheidsgraad ‘insane’, alleen heb je nu wel de mogelijkheid om de game te saven en kan je op zoek gaan naar de nieuwste en sterkste items. Tenslotte heeft de Dark mode een duisterder thema met nog meer nieuwe features die de ontwikkelaar nog niet wil onthullen. Dat moeten genoeg redenen zijn om de game nogmaals uit te spelen.

De laatste nieuwe feature die de upgrade biedt, is de arena waar meerdere waves van vijanden op je af komen. Bij iedere wave krijgt de speler experience punten en geld om nieuwe uitrusting te kopen. Je highscore kan je daarna plaatsen op het forum of facebook. Wil je alle features weten van de nieuwe update? Bekijk dan de bovenstaande trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch