Menu Premium
Loading...

Met deze trailer van South Park: The Fractured But Whole lach jij je een ongeluk

Bas Boudewijn 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee maanden geleden was South Park: The Fractured But Whole een van dé hoogtepunten van Ubisoft’s persconferentie tijdens de E3. Nu is de Gamescom in Keulen volop aan de gang en dropt de Franse uitgever weer een nieuwe trailer. Met deze trailer van South Park: The Fractured But Whole lach jij je een ongeluk!

De opvolger van South Park: The Stick Of Truth uit 2014 wordt dit keer ontwikkeld door Ubisoft San Fransisco, Obsidian Entertainment heeft daarentegen voor het eerste deel gezorgd. Wat gelukkig niet is veranderd zijn de grappen, stemmen en overige characters, want die komen nog altijd rechtstreeks van de South Park-vaders Trey Parker en Matt Stone.

Net op het moment dat je midden in de ‘Civil War’ van Coon And Friends wordt gezogen, wordt je toch weer even op de feiten gedrukt, dat het toch maar kinderen uit de kleuterklas zijn, waarna Cartman dat natuurlijk op zijn manier ontkent.

Kun jij ook niet wachten om je in Ubisoft’s nieuwe South Park-game te verliezen en te hopen dat je na het spelen alle lachaanvallen hebt overleefd of doet South Park jou net zo weinig als een goede ochtend scheet en sla je ook deze game weer over? Laat het ons even weten in de comments en geniet ondertussen van deze toffe trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch