Menu Premium

“Gamers zijn hongerig voor action-adventures”

Gamekings Redactie 30/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Patrick Redding, game director van Splinter Cell: Blacklist, zijn gamers “erg hongerig” voor action-adventures en vindt de man tevens dat Splinter Cell: Blacklist precies de game is die deze honger moet gaan stillen. Daarnaast zegt Patrick dat het action-adventure genre zich in een heuse renaissance bevindt.

“Ik denk dat we een ware renaissance zien binnen action-adventure (games) en ik denk dat we veel unieke features uit Splinter Cell kunnen meenemen om die mogelijkheid te omarmen”, meldde Patrick in gesprek met GameReactor. “Gamers willen zo’n strakke ervaring in een realistisch weergegeven wereld, met een hele goede verhaallijn en met een held die dodelijk en efficiënt is. Met Splinter Cell: Blacklist hebben wij alle drie van die dingen.”

Aan de hand van de beelden die we tijdens de E3 van de game hebben gezien, lijkt het erop dat Blacklist keihard gaat knallen. Met Sam Fisher onder je duimen wordt een dodelijke badass zijn immers een koud kunstje. Dat de heer Redding een hoge pet op heeft van Blacklist, is in elk geval duidelijk.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch