Menu Premium

Gamers kunnen voetgangers worden in Watch Dogs

Karim Shehata 24/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam Ubisoft op de E3 2012 met een grootse verrassing door Watch Dogs aan te kondigen. Sinds de E3 van vorig jaar komt er beetje bij beetje steeds meer informatie binnen druppelen in de vorm van trailers, gameplay video’s en informatie. Nu komt het van origine Franse bedrijf wel met iets heel opvallends, want gamers kunnen voetgangers worden in Watch Dogs. Ubisoft blijft ons in ieder geval keer op keer verrassen met Watch Dogs, dat lijkt me duidelijk.

Het is mogelijk om je aan te melden om een voetganger te zijn in Watch Dogs. Door middel van een Facebook en Uplay account wordt jouw gezicht overgenomen en in de game gestopt. Ubisoft zal er uiteindelijk 30 gelukkigen uitkiezen, die eind dit jaar zichzelf dus terug zullen vinden in Watch Dogs.

Je hebt echter niet alleen een Facebook en Uplay account nodig om hier aan mee te kunnen doen. Ubisoft wil ook een geboortedatum, naam en werk weten. Daarnaast moeten er ook minimaal drie feiten over de deelnemer doorgegeven worden, zodat diegene ook echt een interactieve burger wordt in Watch Dogs. Aangezien in Watch Dogs alle burgers een sidequest zijn, door middel van de informatie die je van ze kan verkrijgen, kan jij dus straks misschien wel jezelf redden van een moord in deze game. Doordat je in deze game ook een psychopaat kunt zijn die ’s avonds thuis naast een opblaaspop zit, kan het dus ook mooi verkeerd voor je uitpakken in deze game.

Watch Dogs verschijnt op 22 november in Europa voor de PC, Wii U, Xbox 360 en PlayStation 3. Ook komen er PlayStation 4 en Xbox One versies. Wanneer deze versies op de markt verschijnen is afhankelijk van respectievelijk Sony en Microsoft, omdat er nog geen releasedata zijn voor beide consoles.

Hoe zou jij jezelf terug willen zien in Watch Dogs?

Gamers kunnen voetgangers worden in Watch Dogs

Gamers kunnen voetgangers worden in Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch