Menu Premium
Loading...

Gameplay Gears of War 4 op E3 2016 mét geile Elite Controller

Andor Joosten 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rod Fergusson zorgde voor meer harde plassers in vijf minuten dan Bethesda en EA samen in hun complete samengevoegde conferenties door een paar krachtige statements. Toen hij klaar was met het afleveren van een collectieve climax aan het publiek, was het tijd voor ronde twee.

De eerste aankondiging: Xbox Play Anywhere. Wat betekent deze shit? Alle Xbox One games komen vanaf nu met een gratis PC versie en vice versa. Geen tien euro, geen vijf, gewoon nul. Je hebt de game, dus je speelt ‘m op jouw favoriete platform of gewoon allebei. Speel die shit!

Ronde twee van de explosies in de broeken van het publiek kwam door live co-op gameplay Gears of War 4 – zie de video hieronder. Na het gebrek van de voorgaande presentaties van EA en Bethesda stond Rod Fergusson op het podium met controller in de hand om live de Horde af te knallen, samen met voice actress Laura Bailey die de campaign liet zien. Om dit hele verhaal af te ronden kwam er nog een minimale unveiling van de geile Gears of War 4 wireless Elite Controller op het grote scherm.

Overigens hoef je niet lang te wachten op deze slachtsimulator, want hij komt gewoon uit op 11 oktober 2016 voor de PC en Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch