Menu Premium

Gamekings.tv zoekt extra schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Gamekings Redactie 02/05/2013 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij een gamejournalist in spe? Schrijf je al een tijdje en wil je de volgende stap maken? Of gewoon altijd al wat voor Gamekings.tv willen doen? Dan zijn wij op zoek naar jou, want Gamekings.tv zoekt extra schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Omdat er nooit genoeg geschreven kan worden over games, is Gamekings.tv op zoek naar nieuwe talenten om onze groep schrijvers te versterken. We zoeken voornamelijk schrijvers die overdag kunnen schrijven. Vanuit huis ga je dan alle geruchten, nieuwe ontwikkelingen en primeurs van de gamesindustrie bijhouden om dat vervolgens te vertalen naar je eigen nieuwsbericht. En dat allemaal onder begeleiding van de redactie. De komende periode is het helemaal mooi om dicht bij het nieuws te zitten met een nieuwe Grand Theft Auto, de E3 2013 en de next-gen consoles in het vooruitzicht!

Klinkt je dit goed in de oren, en denk jij dat je het in je hebt om de schrijvers van Gamekings.tv te versterken? Stuur dan even een zelfgeschreven nieuwsbericht in de stijl van Gamekings.tv en je persoonlijke gegevens op naar dominique@blammo.tv onder vermelding van ‘Schrijver nieuwsrubriek Gamekings.tv’. Wie weet schrijf jij dan straks voor Gamekings.tv!

UPDATE: De periode om een nieuwsbericht in te sturen is verlopen. Alle inzenders hebben ondertussen bericht gekregen.

 

Gamekings.tv zoekt extra schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Gamekings.tv zoekt extra schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch