Menu Premium

Gamekings speelt The Amazing Spider-Man 2 en Trials Fusion

Lisette Atsma 03/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat gebeuren: De heren beginnen vandaag met een nieuwe livestream! In Gamekings Studio in Utrecht starten Dennis en Jelle vandaag met een uurtje The Amazing Spider-Man 2. Deze wordt gevolgd door Trials Fusion, Ubisoft’s platform-motorcross-evenwichtsgame. Hoe dit precies gaat aflopen, kun je zien in de ‘Gamekings speelt The Amazing Spider-man 2 en Trials Fusion’ livestream!

The Amazing Spider-Man 2 speelt zich af aan de hand van de nieuwe bioscoopfilm. Jelle is samen met Dennis Mons naar de Nederlandse première van The Amazing Spider-Man 2 geweest en heeft het vorige week in Filmkings nog uitgebreid over de film gehad. Hij is daarom dus dé aangewezen persoon om deze game te gaan spelen. Er is veel te zeggen over games die aan de hand van films worden uitgebracht. Vaak niet veel goeds. Toch lijkt de Spider-Man videogamereeks het redelijk goed te doen, ondanks dat de gemiddelde gamecriticus niet super enthousiast is. Hoe de game Jelle en Dennis bevalt, zal je vandaag vast in allerlei geuren en kleuren verteld worden. Ze steken hun mening immers nooit onder stoelen of banken.

Zodra de heren klaar zijn met The Amazing Spider-Man 2, stappen ze over op Trials Fusion. Deze game is wel even hele andere koek. De game is nog geen maand uit en de heren hebben dan ook nog niet bruut veel tijd gehad om zich te bewijzen. Trials Fusion is het vervolg op Trials Evolution en Trials HD, welke goed ontvangen werden. Is dit deel net zo wreed?

Deze twee titels zijn deze twee heren natuurlijk op het lijf geschreven. De film viel Jelle alleszins mee, terwijl hij met een kritische blik naar de bioscoop ging, en of de game hem ook bevalt, hoor je in deze livestream. Uiteraard maken we een er een gezellige boel van daar in Utrecht! Deze ‘Gamekings speelt The Amazing Spider-Man 2 en Child of Light’ wil je daarom natuurlijk niet missen.


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Gamekings speelt The Amazing Spider-Man 2 en Trials Fusion

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch