Menu Premium
Loading...

Filmkings met The Amazing Spider-Man 2

24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Niet nog meer van die superhero-shit.” Jammer dan, want al zouden we het willen, we kunnen gewoon niet om The Amazing Spider-Man 2 heen. Gisteren zijn Jelle en Dennis Mons namelijk samen naar de première van The Amazing Spider-Man 2 geweest. In alle eerlijkheid zag Dennis Mons er wel een beetje tegenop, want hij was de hoop een beetje verloren voor deze franchise. Wat blijkt, Dennis is niet van een koude kermis thuis gekomen. Pak een bak popcorn en je liter beker cola, en ga er goed voor zitten. Het is namelijk tijd voor een nieuwe Filmkings met The Amazing Spider-Man 2.

In het kort gaat The Amazing Spider-Man 2 verder waar het eerste deel in deze franchise ophield. Peter a.k.a. Spider-Man heeft het allemaal goed voor elkaar als superheld. Hij heeft het alleen erg druk New York te beschermen tegen van alles en nog wat. Hierdoor begint echter zijn privé-leven en relatie met Gwen Stacey erg onder te lijden. En wat denk je? Spidey krijgt te maken met een nieuwe vijand, eentje waar hij nog nooit tegen gevochten heeft: Electro. Het blijft alleen niet bij Electro, want ook Rhino en The Green Goblin wippen langs. Maak je dus klaar voor tenenkrommend spannende actie, met een hoop CGI-geweld.

Ook hebben Dennis Mons en Jelle natuurlijk het laatste filmnieuws voor je met een hoop Spider-Man gerelateerd nieuws. Zo willen de twee schrijvers van Spider-Man beide gaan regisseren. Ook is bekend geworden dat er nog twee Spider-Man films komen en twee spin-offs: Venom en The Sinister Six. Daarnaast hebben ze het nog even over How To Train A Dragon 2 en de nieuwe film over Steve Jobs. Tenslotte hebben de heren, zoals elke week, nog een paar kijktips voor je. Ben jij benieuwd wat er allemaal gebeurt in filmland en ben jij nieuwsgierig naar de kijktips van deze week van Jelle en Dennis? Kijk dan snel deze Filmkings met The Amazing Spider-Man 2.

Filmkings met The Amazing Spider-Man 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch