Menu Premium
Loading...

Gamekings Redactie: Sanne is erg populair

Gamekings Redactie 25/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er hangt al langere tijd een typisch sfeertje op de redactie van Gamekings. Een sfeer van geniepigheid, van mysterie, maar ook een vleugje romantiek. Gelukkig komt vandaag de aap uit de mouw en die mouw is van Sanne. Wat is namelijk het geval? Sanne heeft een aantal maanden geleden een liefdesbrief ontvangen van verliefde kijker en daar wist eigenlijk alleen Martin wat van. Door een kleine verspreking bracht zij dit echter aan het licht en daar doken wij als gieren op. De enige vrouwelijke medewerker op kantoor heeft dus sjans. Ja, het mag duidelijk zijn, Sanne is erg populair!

Onder begeleiding van wat zwoele candlelight muziek werd de brief door Ruben voorgelezen (die voor het gemak maar even de rol van de schrijver aannam). Hij heeft in de brief zijn best gedaan om van de naam Sanne de meest prachtige woordspelingen te maken. Zo wil hij op vakantie naar Sanne-Tropez, en wil hij zijn badkamer enkel voorzien van Sannetair. Dit alleen zou genoeg moeten zijn om het hart van Sanne te veroveren, maar hij gaat nog verder. Hij wil namelijk voor het ontbijt Sannectarines eten en hij wil alleen wonen in San-Nederland.

Toen Sanne de brief las kon ze deze niet ongemoeid voorbij laten gaan. Ze aarzelde geen moment en drukte op de replyknop, om vervolgens zelf een prachtig gedicht uit haar mouw te schudden. Sanne, die gelukkig niet te beroerd is om zelf voor de camera te shinen, draagt haar gedicht voor hem zelf voor.

De romantiek hangt dus in de lucht op de redactie van Gamekings. Yep, Sanne heeft swag, yolo!

Sanne heeft swag yolo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch