Menu Premium

Gamekings Live: The Xperia Play Edition op 19 maart

Rowan Stroo 04/03/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie van Gamekings Live! En niet alleen omdat het altijd zo gezellig is. Er staan gewoon een shitload aan games klaar die smeken om een exclusieve sneak peak. Tel daarbij op de exclusieve Nederlandse premiere van de Sony Ericcson Xperia Play (de PlayStation Phone) en je weet dat het zaterdag 19 maart aanstaande feest is in Utopolis bioscoop in Almere.

Gamekings Live: The Xperia Play Edition kent net als zijn voorgangers een dik programma. Zo is het 19 maart dus de eerste keer dat jij als gamer met de nieuwe ‘handheld’ van Sony Ericsson en de bijbehorende games aan de slag kunt. In de lobby van de bioscoop staan er een flink aantal voor je klaar.

En dan zijn er de games, waarvan het merendeel nog niet eerder te zien en te spelen was in ons land. De volgende vijf titels kun je in ieder geval verwachten:

Operation  Flashpoint: Red River – Executive Producer Adam Parsons komt uit de UK over om Operation Flashpoint: Red River voor het eerst aan de Nederlandse gamers te tonen. Als shooters als Black Ops of Medal of Honor jou te simpel zijn, dan is dit zeker jouw ding.

Crysis 2 – Dé titel van de afgelopen EA Showcase, Crysis 2, komt naar Almere. Ja, er staat momenteel een demo online en die moet je ook zeker binnen trekken, maar hier tonen we een totaal ander level en ook nog eens stukken langer. Spektakel gegarandeerd.

DiRT3 – Opnieuw internationaal bezoek als Andy Gray van Codemasters voor het eerst vette bewegende beelden toont van DiRT3. De absolute top als het gaat om rallygames.

SOCOM: Special Forces – Een van de bekendste franchises van Sony, SOCOM, beleeft in Almere haar première met een sneak peak van de nieuwste editie. De demo van het spel in de zaal gaat gepaard met hands on time in de foyer waar je kunt blaffen met de Move Sharpshooter.

Red Faction: Armageddon – Bij THQ draait momenteel veel om Homefront, maar niet alles. Red Faction Armageddon komt er natuurlijk ook aan. Op 19 maart kun je voor het eerst zien hoe glorieus alles weer naar de klote kan in deze sciencefiction-shooter.

De foyer staat vol met nog meer speelbare titels zoals ondere andere: Shift 2 Unleashed, SOCOM: Special Forces en Homefront. Daarnaast kun je kijken naar de 40 beste FIFA-spelers van Nederland die strijden om één plek bij de Europese FIFA Interactive World Cup halve finales in Berlijn.

Genoeg te doen en te zien dus op 19 maart aanstaande (en we hebben nog niet eens alles gemeld). Voor kaarten ga je naar Gamekingslive.nl. Wees er wel snel bij want er gaan maar 150 kaarten in de vrije verkoop. En op = op!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch