Menu Premium

Gamekings.tv is weer terug! Dit is wat je moet weten

Koos Mooten 11/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, heeft de Gamekings website er afgelopen vrijdag de gehele dag uit gelegen. Dit heeft te maken met het feit dat onze website gehackt is geweest. Inmiddels zijn alle problemen verholpen en is het lek gedicht. Dit is wat je moet weten:

De hack waarmee onze website afgelopen vrijdag offline is gegaan is verlopen via een zogenaamde WordPress plugin hack. WordPress is het CMS systeem waarop onze website, en vele miljoenen andere, op draait. Voor zover wij momenteel weten was dit geen aanval specifiek op Gamekings.tv gericht.

In het geval dat er data buit zou zijn gemaakt, dan gaat het om de inloggegevens, NAW gegevens en email adressen. Echter zijn al deze data op onze servers via een encryption versleuteld. Het is goed om te weten dat het bij deze aanval niet mogelijk is om betalingsgegevens te ontfutselen. Alle PayPal en iDeal betalingen vinden plaats buiten onze website om in een beschermde omgeving van de betalingsprovider.

Toch raden wij iedereen aan om voor de zekerheid jouw wachtwoord te veranderen en altijd gebruik te maken van een password manager a la 1Password of LastPass. Gebruik nooit twee keer hetzelfde wachtwoord op verschillende websites.

We houden jullie op de hoogte mochten er ontwikkelingen plaatsvinden. Voor eventuele vragen kun je terecht bij premium@gamekings.tv.

Yours truly,
Koos

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch