Menu Premium
Loading...

Gamekings is terug op MTV aanstaande maandag 1 april om 22:30!

Gamekings Redactie 26/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings, het enige gamesprogramma dat de moeite waard is om te kijken, is aanstaande maandag 1 april om 22:30 terug op MTV. En harder dan ooit. Het veertiende seizoen trappen we af met de grootste games en een lekkere trip naar de US of A.

Een nieuw Gamekings seizoen moet je natuurlijk beginnen met een toffe trip. Dennis en Martin vlogen naar Baltimore en Washington om The Elder Scrolls Online voor het eerst te spelen bij Zenimax Online Studios. Wordt dit de MMO van 2013 of gaat Destiny met deze titel er vandoor aan het eind van het jaar? Ondanks dat Destiny geen MMO genoemd wil worden, voldoet het bijna aan alle kenmerken. Dennis en Martin vinden in ieder geval wat tijd tijdens de trip om beide games te bespreken.

Het blijft in de eerste aflevering van Gamekings niet bij deze grote games. We smijten ook nog even de bespreking van BioShock Infinite op je bord. Deze game werd al bij de eerste teaser bestempeld als een must-have en de lovende woorden werden alleen maar groter. Kan BioShock Infinite deze grote druk aan?

Waar de afgelopen tijd ook veel druk op stond, was SimCity. Het was eindelijk dé terugkeer van deze grote serie. Hoe de game zijn comeback heeft doorstaan, bespreken Boris en Martin in deze aflevering. Een andere grote serie van weleer die ook voorbij komt, is Castlevania. Skate en Steven hebben de laatste telg in de familie, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, onder handen genomen.

Als dat allemaal je nog niet weet te overtuigen om de eerste aflevering van het veertiende Gamekings seizoen te kijken aanstaande maandag 1 april om 22:30 op MTV, dan weet Boris je misschien wel te overtuigen met een speciale move in de SimCity bespreking. We beginnen het nieuwe seizoen lekker op onze manier: de wreedste games, trips en een flinke dosis lauheid!

Gamekings is terug op MTV aanstaande maandag 1 april om 22:30!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch