Menu Premium

Gamekings geeft een feest: Gamekings Showcase!

Gamekings Redactie 11/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat krijg je als je premières van de nieuwste topgames, spectaculaire presentaties, tientallen gamepods, competities, top e-sports, babes, goodies, een coole nachtclub en een pot bier bij elkaar voegt? Inderdaad, een feestje! En wat als je weet dat Gamekings dit feest geeft? Precies, een topfeest. En jij bent uitgenodigd!

Op zaterdag 12 mei aanstaande organiseert Gamekings de allereerste ‘Gamekings Showcase’ in de Rotterdamse Club Corso. In deze coole club beleven een groot aantal lentekrakers hun Nederlandse première. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Europese premières van Max Payne 3, Ghost Recon Future Soldier, Spec Ops: The Line, Resident Evil 6 en Dragon’s Dogma? Ze zijn speelbaar en/of te zien in exclusieve presentaties op een groot scherm. Of doe mee aan de open competitie met de EK-versie van FIFA 12 en win een dikke prijs. Of kijk hoe een aantal bekende rappers elkaar afslachten in een UFC3-competitie. Je kunt ook de finales van de officiële kampioenschappen Street Fighter X Tekken en Starcraft 2 van Nederland en België checken. Of babbel even gezellig met Miss Boothbabe Firstlook 2012 van Logitech. En dit is nog maar de helft van wat we allemaal gaan doen. Er komen nog volop games en acties bij. Hé, we zeiden toch dat het een topfeest werd!

Dit feestje kost je slechts het luttele bedrag van 9,50 euro. Gamekings Showcase kent vanzelfsprekend een gelimiteerd aantal kaarten, dus haal ze snel via deze site als je er 12 mei bij wilt zijn, want op=op. Let wel op, dit evenement is alleen voor personen van 16 jaar en ouder, vanwege de games en het feit dat de bar open is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch