Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: WWE van het afgelopen weekend

Gamekings Redactie 19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is een fanatieke fan van alles wat zich rond de wereld van WWE afspeelt en dat is natuurlijk geen geheim. In eerdere items heeft hij het één en ander opgenoemd en mocht je zijn stream volgen, dan zul je het ongetwijfeld ook wel opgepikt hebben. Jelle zoekt Skate op om hem nog een leuk nieuwtje te brengen in deze: Gamekings Extra: WWE van het afgelopen weekend.

Waarom Jelle graag met Skate de afgelopen wedstrijden wilde bespreken, is omdat een zekere vriend van hem, zijn debuut heeft gemaakt in de WWE wereld! Het event van dit weekend was dus het UK Championship Tournament, waar Tommy End voor het eerst optrad tegen niemand minder dan Adrian Neville. Natuurlijk zijn ze trots op een nieuwe Nederlandse vertegenwoordiger in de ring. Skate kan in ieder geval zijn geduld niet meer op om bij een toekomstig evenement aanwezig zijn. Misschien is dat wel de volgende WWE Live in Rotterdam Ahoy, waar Tommy End dan ook wellicht te zien zal zijn.

Wellicht dat we binnenkort meer gaan horen van deze Tommy End. Jelle zit er in ieder geval klaar voor en zou niets minder willen dan bier, worst en een WWE match met zijn vriend Tommy in de ring.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch