Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Winnaars van de Taartenbakwedstrijd

Karim Shehata 24/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden hebben we iedereen opgeroepen om een taart te gaan bakken. Dit was niet zonder reden, want het was mogelijk om een ‘#4 The Players’-pakket te winnen. Deze zijn zeer exclusief en dat hebben jullie blijkbaar goed doorgehad. Er werden namelijk flink wat taarten gebakken. Natuurlijk is het nu nog zaak om de winnaars uit te kiezen, want dat was tot op heden nog niet gebeurd. Pak dus een toepasselijk stuk taart en check ‘Gamekings Extra: Winnaars van de Taartenbakwedstrijd’.

De creaties waren uniek. De slow motion-effecten, waar om gevraagd werd, zagen er lekker uit, maar natuurlijk kan niet iedereen winnen. Daarom gingen Dominique en Dennis er even goed voor zitten, want de ene video was nog creatiever dan de ander. Van montagekunsten tot chicks naar ware Gamekings-taarten, het zit er allemaal in. Wie er hebben gewonnen en hoe zij hebben gewonnen, check je in ‘Gamekings Extra: Winnaars van de Taartenbakwedstrijd’.

Het bakken van een taart is überhaupt al een kunst te noemen. Alles moet kloppen, anders is de taart niet te eten of zakt het hele zooitje in. Dit zou natuurlijk zonde zijn, maar in geen enkele van deze video’s is er echt iets mislukt. Alhoewel je een eventuele mislukking natuurlijk niet in een video zal plaatsen, gaan de complimenten toch uit naar iedereen die heeft meegedaan aan de Gamekings-taartenbakwedstrijd. De winnaars krijgen allemaal een exclusief en origineel ‘#4 The Players’-pakket, welke de pers ook ontving toen de PlayStation 4 verscheen. Hierin zitten wat exclusieve items en onder meer de games Call of Duty: Ghosts en Assassin’s Creed IV: Black Flag. Kijk je het item of lees je dit en ben je één van de gelukkige twee winnaars? Stuur dan je adres naar redactie@gamekings.tv!

Gamekings Extra: Winnaars van de Taartenbakwedstrijd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch