Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Win kaarten voor de launch party van Destiny: Rise of Iron

Gamekings Redactie 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer feest, want wij mogen twee kaarten weggeven voor de launch party van Destiny: Rise of Iron! Wil jij bij dit vette evenement zijn en wil jij weten hoe je de kaarten kunt winnen? Check dan snel deze Gamekings Extra: Win kaarten voor de launch party van Destiny: Rise of Iron.

Destiny: Rise of Iron is de nieuwe expansion van Destiny! Het verhaal draait om de Fallen, een vijandelijk ras die door de muren van de laatst beschermde stad zijn gekomen. Saladin, de laatste Iron Lord, zal spelers begeleiden om een nieuwe generatie van Iron Lords op te zetten. Deze expansion bevat een geheel nieuwe campaign, nieuwe items, missies, nieuwe pvp maps, nieuwe pvp mode, wapens, armor en een nieuwe raid.

De launch party wordt op 21 september gehouden in Tilburg, waarbij de Bassjackers de avond van muziek zullen verzorgen. De Bassjackers draaide ook vorige keer een stevige set tijdens de launch party van Destiny: The Taken King en hebben nu zelfs een speciaal nummer gemaakt ter ere van Rise of Iron!

Karim en Steven hadden wat moeite met het verzinnen van een prijsvraag, maar het is Steven toch gelukt! Als jij Year Two Moments of Triumph van Destiny: The Taken King hebt voltooid dan, moet je snel een screenshot met je gamestag sturen naar prijsvraag@gamekings.tv om kans te maken op twee kaarten voor de launch party!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch