Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Win Gears of War T-shirts!

Gamekings Redactie 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We hebben weer een vette prijsvraag voor jullie! Ben jij groot fan van Gears of War en kan je geen genoeg krijgen van deze game? Wil jij weten hoe je dit T-Shirt kunt winnen? Check dan deze Gamekings Extra: Win Gears of War T-shirts!

Tijdens brievenmaandag hebben we een doos vol shirts van Gears of War binnen gekregen, dus leek het Shelly hoogtijd voor een prijsvraagje, zodat we een paar die hard Gears fans kunnen verblijden met deze zieke t-shirts! Op 11 oktober 2016 werd alweer de vierde game van deze Gears of War franchise uitgebracht. Gears of War 4 is gemaakt door Epic Games en uitgegeven door Microsoft Studios voor de PC en de Xbox One. In deze First Person Shooter ga je de strijd aan tegen het kwaad op de planeet Sera en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk vijanden met de meest brute wapens kunt neer knallen. Alleen jij kan Sera nog redden van de ondergang!

Dus, wil jij een T-shirt winnen van deze game? Stuur dan een mail naar Prijsvraag@gamekings.tv en vertel ons wat jouw favoriete wapen is om de meest brute kills te maken. Vergeet daarnaast niet je shirtmaat en je adres erbij te vermelden en wie weet loop jij straks in één van deze vette shirts!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch