Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wij hebben jullie hulp nodig!

Gamekings Redactie 14/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend heb je kunnen genieten van een episch item, waarin we terugkeken op de vetste afleveringen van de afgelopen vijftien jaar. Er komen echter nog veel meer items aan en daarom vraagt Shelly om jouw hulp In deze Gamekings Extra: Wij hebben jullie hulp nodig!

Doordat de veteranen op de redactie zoveel hebben gedaan en de jonkies zoveel hebben gezien de afgelopen vijftien jaar, zijn we zelf een hoop vergeten. Ons archief is daarnaast zo groot, dat daar doorheen ploeteren natuurlijk geen doen is. Daarom vraagt Shelly of jij nog een paar voor jou legendarische momenten hebt, zodat jij die hier in de comments kan droppen en wij een paar gruwelijke items voor je kunnen maken.

Deze gruwelijke items zijn natuurlijk allemaal in opbouw naar de Gamekings 15th Anniversary Party, die plaatsvindt op de vrijdagavond van Firstlook Festival. Daar hebben we natuurlijk ook nog een zooitje fragmenten voor nodig! Check dus snel deze Gamekings Extra en drop jouw favoriete momenten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch