Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wie zijn de winnaars van de caption contest?!

Gamekings Redactie 22/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kwam Shelly met een leuk idee om een caption contest te doen. Hier zijn jullie heel actief mee aan de gang geweest! In deze Gamekings Extra kiezen Shelly en Skate drie waardige winnaars voor deze winactie. Wil je weten of jij misschien wel één van de gelukkiger winnaars bent? Check deze Gamekings Extra: Wie zijn de winnaars van de caption contest?!

Het spande erom met deze caption contest! we kregen heel veel captions van jullie doorgestuurd met een grappige tekst of helemaal bewerkt. Shelly en Skate hebben erg om jullie creaties moeten lachen en vonden het moeilijk om de drie winnaars uit te kiezen, maar het is ze gelukt hoor! Kijk snel om erachter te komen wie deze caption contest gewonnen hebben!

Ben jij de gelukkige winnaar/winnares? Stuur een mailtje naar prijsvraag@gamekings.tv om je vette goodies binnen te slepen. Veel plezier ermee! En voor de mensen die deze keer niet gewonnen hebben, geef het niet op! Er gaan nog genoeg vette winacties voorbij komen. Dus stay tuned!

20152207_Extra_winactie_Splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch