Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wie is de Pokémon meester van de redactie?

Gamekings Redactie 24/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Sun en Moon zijn net uit en onze Gamekings proberen elke kans te pakken om zijn of haar Pokémon te trainen. Voor welk doel, zie je in deze Gamekings Extra: Wie is de Pokémon meester van de redactie?.

Wanneer er even een item gerenderd moet worden, of wanneer er een broodje gegeten wordt, dat zijn de momenten dat de Nintendo DS te voorschijn komt, in poging om de Pokémon meester van de redactie te worden!
David, Shelly en Karim proberen zoveel mogelijk uurtjes in deze game te stoppen om hun Pokémon zo sterk mogelijk te maken. Volgende week is het namelijk weer tijd voor een Pokémon Showdown! David en Karim zijn al flink bezig om hun Pokémon zo sterk mogelijk te maken, terwijl Shelly nog aan het nadenken is over wat voor soort team ze wil samenstellen. Hoe ver Emiel is met zijn team en of hij de game überhaupt al heeft, is nog de vraag, maar hopelijk maakt hij al flink meters, want er wordt al flink gegrind onder de andere masters.

Uiteraard staat er ook een hele mooie tegenprestatie tegenover. Want er moet natuurlijk wel iets op het spel staan. Ben jij benieuwd naar de Pokémon Showdown volgende week vrijdag en wil je weten wat de ultieme verliezer moet doorstaan? Check dan deze Gamekings Extra: Wie is de Pokémon meester van de redactie?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch